دوشنبه منتظر بارش باران و برف خوب باشید رئیس دیوان عالی کشور: چند نفر در پرونده ترور دو قاضی دیوان دستگیر شدند اولین ستاره‌ها کیهان را غرق در آب کردند واکنش وزیر آموزش و پرورش به حذف تأثیر قطعی معدل پایه دهم از کنکور مدیر محتوای مرکز ملی فضای مجازی: شناسنامه دار کردن فعالان فضای مجازی را پیش می‌بریم فعالیت نوبت صبح مدارس ۴ شهرستان لرستان با یک ساعت تأخیر آغاز می‌شود ابتلای سالانه ۱۳۱ هزار نفر به سرطان در ایران بازداشت شبکه کلاهبرداران تلفنی در تهران هشدار هواشناسی: بیش از ۹۳ درصد استان‌ها در معرض برف و باران قرار دارند واکنش قوه قضاییه به مصاحبه شخصی با عنوان «مقام امنیتی سابق» درباره ترور ۲ قاضی وزش باد با سرعت ۶۰ کیلومتر در سواحل خلیج‌فارس انجام عمل جراحی استثنایی ترمیم مثانه از روده آماده‌باش هلال‌احمر در پی هشدار هواشناسی به ۱۸ استان جزئیات عملیات بزرگ مقابله با قاچاق سوخت در میناب محدودیت تردد در محور کرج چالوس و آزاد راه شمال

چند راهکار ساده برای خلاصی از جوش صورت

متخصصان می‌گویند توجه به رژیم غذایی یکی از ساده‌ترین راهکار‌ها برای جلوگیری از بروز جوش در صورت است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 26
کد خبر: ۱۲۳۸۹۵

به گزارش راهبردمعاصر، در طول دوره نوجوانی بروز جوش نشانه بلوغ است. با این حال، اگر بروز جوش در سنین بلوغ ادامه یابد، این امر می‌تواند ناشی از مشکلات دیگر بدن است.

یک متخصص در این رابطه می‌گوید: جوش ناشی از یک التهاب مزمن در دوره بلوغ است. گرچه برخی افراد بالای ۲۵ سال نیز ممکن است از بازگشت مداوم جوش گلایه داشته باشند که این امر ناشی از عوامل و مشکلات دیگر است. بازگشت دائمی جوش به صورت متناوب در پوست صورت و سایر بخش‌های بدن این افراد را درگیر می‌کند.

این نوع جوش‌ها به جوش‌های سیستیک معروف هستند. جوش‌های سیستیک همراه با التهاب و درد بروز می‌کنند. این جوش‌های پر از چرک در اعماق پوست قرار دارند و به صورت برجستگی‌های کوچک خود را نشان می‌دهند. این جوش‌های برجسته ممکن است به دلیل التهاب به قرمز تغییر رنگ دهند.

این نوع جوش‌ها می‌تواند به دلایل مختلف بروز کند که اصلی‌ترین آن‌ها شامل موارد ذیل می‌شود:

۱- استرس
۲- استعمال دخانیات
۳- داشتن عادات غذایی نامناسب
۴- استفاده از مشروبات الکلی
۵- اختلالات هورمونی
۶- سابقه خانوادگی

متخصصان تاکید دارند میزان بالای چربی پوست و عدم توجه به نظافت آن می‌تواند از دیگر دلایل بروز متناوب جوش در صورت باشد. دلیل این امر غالباً به استفاده بیش از حد از شکر، آرد‌های تصفیه شده، نان سفید و محصولات حاوی غلات باز می‌گردد. این مواد غذایی حاوی میزان بالایی گلیسیمیک هستند که منجر به چرب شدن بیش از حد پوست می‌شود.

اگر خواهان جلوگیری از ابتلای مکرر به جوش هستید باید از مصرف مواد غذایی ذیل اجتناب کنید:

۱- شکر: این ماده غذایی به دو صورت بروز التهاب و اختلال در هورمون‌های بدن به تشدید جوش دامن می‌زند.

۲- محصولات لبنی: این محصولات با تاثیر بر هورمون‌های بدن می‌تواند باعث بروز جوش شده و یا آن را تشدید کند.

۳- غذا‌های سرخ شده: این مواد غذایی به دلیل آنکه حاوی چربی‌های اشباع شده هستند و سطح بالایی از کربوهیدارت‌های تصفیه شده و نمک یا شکر بالایی دارند به اختلال هورمونی در بدن دامن می‌زنند.

۴- شکلات: کمتر کسی به میزان بالای قند موجود در شکلات توجه دارد. این قند به بروز جوش کمک می‌کند.

۵- آمینو اسید (پروتئین): زیاده روی در مصرف پروتئین باعث رشد سریع سلول‌های پوستی و احتمال بروز جوش می‌شود. سطح بالای پروتئین همچنین منجر به ترشح میزان زیادی انسولین شده و به تشدید جوش کمک می‌کند.

۶- آرد سفید و غلات تصفیه شده

۷- مواد غذایی حاوی سطح بالای امگا ۶ و اسید‌های چرب که باعث افزایش التهاب و جوش در بدن می‌شود./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر